Welkom
Actueel
Projecten
Producten
Over ons
Contact

Nieuws

Afbeelding van Kerst recepten
Kerst recepten

14 december 2021
Afbeelding van Noodbediening TwinDisc
Noodbediening TwinDisc

30 augustus 2021
Afbeelding van Exor prijzen / levertijden
Exor prijzen / levertijden

6 juli 2021
 
 
 

Nova licht CAN module

Eenvoud in licht besturing 
22 maart 2014
Eenvoud in licht besturing
Deze relais CAN bus module is specifiek ontworpen voor gebruik in zware maritieme omstandigheden en laat het toe om 8 verschillende circuits te besturen. Ieder circuit is beveiligd met een zekering van 8 Ampère waarbij het totaal van alle circuits niet boven de 50 Ampère mag komen. Een extra zekering is in de behuizing opgenomen. Uiteraard is er een terugmelding in geval van een defecte lamp of kortsluiting. Hierdoor is het systeem uitermate goed te gebruiken voor navigatie verlichting waarbij veiligheid extra belangrijk is.

De module beschikt over een CAN bus aansluiting met een M12 connector. Hierdoor is het mogelijk standaard CAN bekabeling te gebruiken. De ingangen en voorkeuren zijn in te stellen via de aanwezige seriële poort maar dit kan ook uitgevoerd worden met behulp van de aanwezige draaischakelaars.

De licht module beschikt over een dubbele 24 Volt ingang zodat er zekerheid is voor de toegevoerde spanning. Daarnaast is het mogelijk extra schakelaars toe te voegen welke gebruikt kunnen worden in geval calamiteiten. De circuits kunnen daardoor handmatig bediend worden indien er problemen zijn.

Uiteraard zijn alle benodigde CAN kabels in verschillende lengtes verkrijgbaar. Ook T-stukken en terminators zijn beschikbaar.


PDF document
PDF document 107,61 KB
10 februari 2014 18:45

Trefwoorden